Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών

Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης μυελού των οστών/ αιμοποιητικών κυττάρων  και σώσε μια ανθρώπινη ζωή!

     Γιατί μπορεί να είσαι ο μοναδικός που έχει τη δύναμη να σώσει έναν άνθρωπο  που πάσχει από λευχαιμία ή άλλο σοβαρό αιματολογικό νόσημα

    Γιατί η δημιουργία μεγάλων εθνικών δεξαμενών είναι καίριας σημασίας στην εύρεση συμβατών δοτών που θα χαρίσουν ζωή σε αυτούς τους ασθενείς που η  μόνη τους ελπίδα είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών η οποία εξαρτάται από εθελοντές όπως εμείς.

Για να εγγραφείς ως εθελοντής δότης αιμοποιητικών κυττάρων μυελού των οστών στο Εθνικό και Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών αρκεί:

 -Να είσαι μεταξύ 18-45 ετών και με ελεύθερο ιστορικό υγείας.

-Να συμπληρώσεις αίτηση εγγραφής και ένα σύντομο ιατρικό ιστορικό.

-Να δώσεις δείγμα στοματικού επιχρίσματος (σιέλου).

Κάνε το βήμα και γίνε Δότης.

Μπορεί να απευθύνεσαι τις καθημερινές και αργίες από 9.00π.μ έως 13.30 μμ. και 18.00μ.μ. έως 20.30μ.μ. στη Νοσηλευτική Υπηρεσία Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2622 3 60228

 Συνεχίζεται η προσπάθεια ανεύρεσης εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών στο τμήμα της Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας και ελπίζουμε ότι η δεξαμενή Εθελοντών Δοτών της χώρας μας, θα μπορέσει στο άμεσο διάστημα να στέκεται υπερήφανα δίπλα στις αντίστοιχες των άλλων Ευρωπαϊκών κρατών.

Η Διοίκηση  ως αρωγός σε όλες τις δράσεις ευχαριστεί θερμά όλους τους εμπλεκόμενους για την πολύτιμη προσφορά τους  και στοχεύει στην επέκταση της δράσης στην κοινότητα και στην ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών σε αυτό το πολύτιμο εγχείρημα.

Κάθε συμμετοχή στην προσπάθεια είναι σημαντική, κάθε στιγμή που μοιραζόμαστε τη δύναμη της προσφοράς, κάνει τον κόσμο μας καλύτερο!

Search

+
Μετάφραση »
Μετάβαση στο περιεχόμενο