Αγιασμός της πτέρυγας των ΤΕΠ της Ν. Μ. Αμαλιάδας από τον Μητροπολίτη Ηλείας και Ωλένης Κ.Κ. Αθανάσιο Β’

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30-06-2023 ο αγιασμός της πτέρυγας των ΤΕΠ της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας.

Ειδικότερα, τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Ηλείας και Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος Β’ που ευλόγησε όλους τους χώρους του ΤΕΠ, ενώ μετά το πέρας του Αγιασμού ευχήθηκε υγεία σε όλο το προσωπικό προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του, καθώς και όσο το δυνατόν λιγότερα περιστατικά.

Στο σημαντικό αυτό γεγονός, παρευρέθηκαν πολίτες καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό και λοιπό προσωπικό, με την αναπληρώτρια διοικήτρια της Ν.Μ. Αμαλιάδας Μαρία Μπαχού να ευχαριστεί καθέναν ξεχωριστά για την παρουσία του και να σημειώνει πως θα κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου το νοσοκομείο να λειτουργεί όπως πρέπει και να εξυπηρετεί στον καλύτερο δυνατό βαθμό τον κόσμο που έχει ανάγκη

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο Διοικητής του Γ.Ν. Ηλείας Σπύρος Πολίτης, η Διοικήτρια της Ν.Μ. Κρεστένων Αριστέα Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Ήλιδας καθώς και ο κος Ανδρέας Παπαδάκος δωρητής του Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Λίγο αργότερα ακολούθησε και Αρχιερατικός Εσπερινός για τη γιορτή των Αγίων Αναργύρων μέσα στο εκκλησάκι που βρίσκεται στους χώρους του νοσοκομείου.

Search

+
Μετάφραση »
Μετάβαση στο περιεχόμενο